• Lu-Vi :09:00-17:00 | Sa: 09:00-13:00
Preloader Close

Despre IGNIROM

Protectii la foc & anticorozive
la cel mai BUN pret
din piata

IGNIROM este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta. Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniu.

PE SCURT:
1. EXECUTIE LUCRARI DE IGNIFUGARE LEMN SI DERIVATE;
2. EXECUTIE LUCRARI DE IGNIFUGARE MATERIALE TEXTILE;
3. EXECUTIE LUCRARI DE TERMOPROTECTIE STRUCTURI METALICE
4. PROTECTII ANTICOROZIVE;
5. PRODUCATOR SOLUTIE IGNIFUGA PENTRU LEMN SI DERIVATE DIN LEMN;

 • 0
  clienti
  multumiti
 • 0 k
  mp
  tratati

Intrebari
Frecvente

O parte dintre clientii nostri au nelamuriri specifice cand vine vorba despre lucrarile autorizate de protectie la foc. Incercam sa sintetizam cateva dintre ele. Daca ai si alte nelamuriri cu privire la serviciile noastre nu ezita sa ne contactezi pentru detalii.

 • I. Ce informatii trebuie sa furnizez pentru intocmirea unei oferte de pret?

  Pentru intocmirea unei oferte de pret, trebuie sa ne furnizati cateva informatii, dupa caz:
  - Pentru serviciile de ignifugare lemn, derivate sau textile avem nevoie doar de suprafata desfasurata a materialelor ce urmeaza a fi tratate si judetul in care trebuie sa ne deplasam pentru efectuarea lucrarii.
  - Pentru serviciile de termoprotectie structuri metalice, avem nevoie sa ne puneti la dispozitie extrasul de profile metalice utilizate, temperatura critica solicitata si durata de rezistenta la foc.
  - Pentru serviciile de matare goluri tehnologice avem nevoie de dimensiunile golurilor, tipul patrunderilor si durata de rezistenta solicitata;

 • I. In cat timp pot primi oferta?

  Dupa ce avem toate informatiile necesare, oferta este transmisa de cele mai multe ori in aceeasi zi sau cel tarziu in 48 de ore.

 • I. Care este durata medie pentru programarea si executia unei lucrari?

  - Pentru lucrarile de ignifugare durata medie de asteptare este de 2 pana la 10 zile lucratoare.
  - Pentru lucrarile de termoprotectie si matare goluri durata de asteptare poate fi de pana la 15 zile, in functie de cerinte si tipul de materiale care vor fi puse in opera.