• Lu-Vi :09:00-17:00 | Sa: 09:00-13:00
Preloader Close

Ignifugare LEMN, OSB, PAL, PFL

IGNIROM SRL executa lucrari de ignifugare lemn in baza autorizatiei I.G.S.U seria A numarul 5600/2016 , atat prin tratament de suprafata, cat si in profunzime folosind doar solutii certificate de CENTRUL NATIONAL PENTRU SECURITATEA LA INCENDIU SI PROTECTIE CIVILA, Bucuresti. Ignifugare lemn – consta in aplicarea unui tratament cu substante inhibitoare de flacara, in urma caruia lemnul si materialele pe baza de lemn devin mai rezistente la aprindere. Ignifugarea materialelor combustibile este una din cerintele obligatorii privind siguranta la foc a unei constructii. In urma tratamentului aplicat pentru ignifugare lemn, materialului i se confera o rezistenta sporita la foc. Exemplu: Daca apare o sursa de foc, materialul nu numai ca va avea o rezistenta sporita iar aprinderea se va realiza intr-un timp mai indelungat, dar va avea si proprietatea de a inhiba flacara in momentul indepartarii sursei de foc. Practic dupa indepartarea acesteia, materialul supus tratamentului de ignifugare lemn nu va arde cu flacara, fapt care va impiedica o extindere rapida a incendiului. Metoda cea mai utilizata pentru aplicarea tratamentelor de ignifugare lemn o reprezinta aplicarea prin pulverizare sau pensulare. Pentru efectuarea lucrarilor de ignifugare societatea noastra dispune de cele mai noi echipamente pentru pulverizare, ajutand atat la respectarea consumului specific recomandat de catre producatorii solutiilor, cat si la eliminarea pierderilor datorate elementelor de sustinere sau spatiilor inguste.

Dispunem de personal atestat in domeniul ignifugarii materialelor combustibile. Toate lucrarile de ignifugare se executa doar cu solutii ignifuge omologate.

La finalul lucrarilor, ne vom ocupa de obtinerea raportului privind eficacitatea ignifugarii, emis de catre laboratorul de incercari la foc atestat I.G.S.U.

Ignifugare lemn

De ce IGNIROM?

  • Garantam ce mai bun pret;
  • Oferim documentatia completa;
  • Ne deplasam in toata tara;
  • Direct producator pentru solutia de ignifugare;

Cum lucram?

1

Intra in legatura cu noi

Ne apelezi la 0755815145 sau pe e-mail la office@ignirom.ro

2

Detalii despre proiect

Avem nevoie de suprafata desfasurata a materialului lemnos si locatia obiectivului.

3

Oferta si executia

Promitem ca oferta sa fie intocmita in cel mai scurt timp. Daca ne incadram in bugetul dumneavoastra, programam executia in cateva zile.