• Lu-Vi :09:00-17:00 | Sa: 09:00-13:00
Preloader Close

Ignifugare suprafete APARENTE

IGNIROM SRL executa lucrari de ignifugare lemn si derivate prin tratament de suprafata, cu lacuri ignifuge de la producatori de top. Ignifugare suprafete aparente – consta in aplicarea unui tratament cu lacuri ignifuge, inhibitoare de flacara, care nu modifica aspectul natural al lemnului sau materialului derivat - OSB, PAL, PFL, MDF. In urma tratamentului cu lac ignifug materialului i se confera o rezistenta sporita la foc. Exemplu: Daca apare o sursa de foc, lacul ignifug aplicat la suprafata expandeaza protejand materialul combustibil, iar aprinderea, nu numai ca se va realiza intr-un timp mai indelungat, dar va avea si proprietatea de a inhiba flacara in momentul indepartarii sursei de foc. Metoda cea mai utilizata pentru aplicarea tratamentelor de ignifugare cu lac o reprezinta aplicarea prin pulverizare sau pensulare. Pentru efectuarea lucrarilor de ignifugare societatea noastra dispune de cele mai noi echipamente pentru pulverizare, ajutand atat la respectarea consumului specific recomandat de catre producatorii solutiilor, cat si la eliminarea pierderilor cauzate de elementele de sustinere sau de spatiile inguste.

Dispunem de personal atestat in domeniul ignifugarii materialelor combustibile. Toate lucrarile de ignifugare se executa doar cu solutii ignifuge omologate.

La finalul lucrarilor, ne vom ocupa de obtinerea raportului privind eficacitatea ignifugarii, emis de catre laboratorul de incercari la foc atestat I.G.S.U.

De ce IGNIROM?

  • Garantam ce mai bun pret;
  • Oferim documentatia completa;
  • Ne deplasam in toata tara;
  • Direct producator pentru solutia de ignifugare;

Cum lucram?

1

Intra in legatura cu noi

Ne apelezi la 0755815145 sau pe e-mail la office@ignirom.ro

2

Detalii despre proiect

Avem nevoie de suprafata desfasurata a materialului lemnos si locatia obiectivului.

3

Oferta si executia

Promitem ca oferta sa fie intocmita in cel mai scurt timp. Daca ne incadram in bugetul dumneavoastra, programam executia in cateva zile.