• Lu-Vi :09:00-17:00 | Sa: 09:00-13:00
Preloader Close

Ignifugare materiale textile

La fel ca in cazul procesului de ignifugare lemn, cel de ignifugare textile are acelasi scop, si anume, de a intarzia aprinderea, respectiv a spori gradul de rezistenta la foc. Astfel, raspandirea flacarilor este limitata, aspect ce ofera timp pretios pentru stingerea focarului de incendiu. Operatiunea de ignifugare textile se realizeaza pentru o serie variata de tesaturi si confectii. Ca si exemple concrete, amintim: covoare, perdele, draperii, cortine, tapiterii, pe scurt, orice produs textil dintr-un spatiu public interior (cinematografe, sali de spectacol, locatii specifice domeniului HoReCa, cluburi s.a.), a carui aprindere ar pune viata persoanelor prezente in pericol. Asadar, tratamentul de ignifugare textile nu se aplica in cazul articolelor vestimentare obisnuite sau altor textile de dimensiuni reduse.

Produsele pentru ignifugare textile sunt concepute astfel incat sa nu afecteze proprietatile sau aspectul articolelor supuse acestei operatiuni, cum ar fi rezistenta mecanica sau nuantele originale ale tesaturii. Ca si metode de aplicare, in acest caz sunt valabile pulverizarea sau imersia. Inainte de demararea operatiunii propriu-zise, textilele cu pricina trebuie sa fie curatate in profunzime pentru ca substantele ignifuge sa patrunda in tesatura, iar rezultatele sa fie cele asteptate. Procedeul de aplicare, durata necesara pentru reaplicarea substantelor in scopul pastrarii proprietatilor de ignifugare, numarul de straturi necesar si alte aspecte asemanatoare difera in functie de produsul utilizat.

De ce IGNIROM pentru ignifugarea materialelor textile?

  • Garantam cel mai bun pret;
  • Executam in timp record, cu efort 0 din partea beneficiarului;
  • Ne deplasam in toata tara;
  • Solutiile utilizate sunt testate pentru eficacitate prin incercari specifice de laborator;

Cum lucram?

1

Intra in legatura cu noi!

Ne apelezi la 0755815145 sau pe e-mail la office@ignirom.ro

2

Detalii despre proiect

Avem nevoie de suprafata desfasurata a materialului textil, tipul sau compozitia acestuia si locatia obiectivului.

3

Oferta si executia

Promitem ca oferta sa fie intocmita in cel mai scurt timp. Daca ne incadram in bugetul dumneavoastra, programam executia in cateva zile.