Ignifugare materiale textile

La fel ca in cazul procesului de ignifugare lemn, cel de ignifugare textile are acelasi scop, si anume, de a intarzia aprinderea, respectiv a spori gradul de rezistenta la foc. Astfel, raspandirea flacarilor este limitata, aspect ce ofera timp pretios pentru stingerea focarului de incendiu.

Operatiunea de ignifugare textile se realizeaza pentru o serie variata de tesaturi si confectii. Ca si exemple concrete, amintim: covoare, perdele, draperii, cortine, tapiterii, pe scurt, orice produs textil dintr-un spatiu public interior (cinematografe, sali de spectacol, locatii specifice domeniului HoReCa, cluburi s.a.), a carui aprindere ar pune viata persoanelor prezente in pericol. Asadar, tratamentul de ignifugare textile nu se aplica in cazul articolelor vestimentare obisnuite sau altor textile de dimensiuni reduse.

Produsele pentru ignifugare textile sunt concepute astfel incat sa nu afecteze proprietatile sau aspectul articolelor supuse acestei operatiuni, cum ar fi rezistenta mecanica sau nuantele originale ale tesaturii. Ca si metode de aplicare, in acest caz sunt valabile pulverizarea sau imersia. Inainte de demararea operatiunii propriu-zise, textilele cu pricina trebuie sa fie curatate in profunzime pentru ca substantele ignifuge sa patrunda in tesatura, iar rezultatele sa fie cele asteptate. Procedeul de aplicare, durata necesara pentru reaplicarea substantelor in scopul pastrarii proprietatilor de ignifugare, numarul de straturi necesar si alte aspecte asemanatoare difera in functie de produsul utilizat.

  • Ignifugare textile restaurant, cafenea, club, bar;
  • Ignifugare textile sala spectacole, cinematograf;
  • Ignifugare textile decor, perdele, cortine, scaune;
IMG_20191023_183002-min

De ce sa ne alegeti ca partener?

Pentru toate lucrarile, se emite toata documentatia legala din domeniu. Apelati 0755815145, pentru oferta rapida.

  • Nu modificam aspectul materialului;
  • Executie in timp record;
  • Cel mai bun pret;
  • Intocmim documentatia completa;
  • Documentele legale disponibile on-line 24/24 ore

Executie Rapida

Indiferent de complexitatea lucrarii, garantam executia acesteia in timp record, cu efort minim sau inexistent din partea beneficiarului.

Garantie Lucrare

In functie de destinatia obiectivului, oferim o garantie de 1-3 ani pentru lucrarile de ignifugare materiale textile.