• Lu-Vi :09:00-17:00 | Sa: 09:00-13:00
Preloader Close

Termoprotectie cu vopsele termospumante

Termoprotectia cu vopsele intumescente (termospumante) este o cerinta obligatorie pentru cladirile comerciale si publice.Protejarea structurilor metalice in caz de incendiu, ofera ocupantilor timpul necesar pentru evacuare, totodata oferind timp si serviciilor de pompieri sa intervina pentru a controla incendiul si de a salva structura de la prabusire.
Cum se protejeaza impotriva focului sectiunile structurale din otel?
Grinzile si stalpii din otel structural au un nivel acceptabil de performanta la foc. Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, este necesara o protectie suplimentara de rezistenta la foc, pentru a mentine otelul sub temperatura critica de 550-750 grade, pentru o durata de timp de 30, 60, 90 sau 120 de minute.

Ce sunt acoperirile intumescente pentru otel?

Acoperirile intumescente pot fi denumite ca vopsea antifoc, vopsea ignifuga pentru metal, vopsea intumescenta, vopsea termospumanta sau vopsea rezistenta la foc pentru otel. Straturile intumescente ofera un aspect similar cu cel al unui finisaj de vopsea clasic, care ramane stabil la temperaturi ambientale.In momentul in care are loc un incendiu, temperatura otelului creste, provocand o reactie chimica asupra vopselei termospumante. Invelisul intumescent expandeaza la contactul cu flacara, izoland substratul.

De ce IGNIROM?

  • Garantam ce mai bun pret;
  • Oferim documentatia completa;
  • Ne deplasam in toata tara;
  • Executie rapida;

Cum lucram?

1

Intra in legatura cu noi

Ne apelezi la 0755815145 sau pe e-mail la office@ignirom.ro

2

Detalii despre proiect

Avem nevoie de extrasul de laminate, temperatura critica si durata de rezistenta la foc.

3

Oferta si executia

Promitem ca oferta sa fie intocmita in cel mai scurt timp. Daca ne incadram in bugetul dumneavoastra, programam executia in cateva zile.